• Betingelser

  INFORMATION OM hvidehus-bornholm.dk
  Website: hvidehus-bornholm.dk
  Virksomhedens juridiske navn: Lissy og Vagn Aage Pedersen ApS
  Organisationsform: ApS
  CVR: 50878716
  Virksomhedsadresse:

  Hovedgade 25,  Snogebæk

  3730 Nexø

  Bornholm 

  Danmark

  E-mailadresse: info@hvidehus-bornholm.dk
  Telefon: 21777092 og 20856100
  Virksomhedens etableringsår: 1969


  Du kan kontakte os på 20856100 eller 21777092 (10.00-17.00) eller på

  info@hvidehus-bornholm.dk som vi besvarer inden for 3 timer i hverdagen.

  SIKKERHED:
  På www.hvidehus-bornholm.dk overfører vi dine betalingsdata via en sikker ePay forbindelse. Det betyder, at oplysningerne bliver sendt krypteret, så det kun er PBS, der kan læse dem. Hverken hvidehus-bornholm.dk eller andre har mulighed for at læse dine betalingsdata.
   

  FOR AT DU KAN INDGÅ EN AFTALE MED HVIDEHUS-BORNHOLM.DK, HAR VI BRUG FOR FØLGENDE OPLYSNINGER:

  Navn
  Adresse
  Telefonnummer
  E-mailadresse

  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

  Personoplysningerne registreres hos hvidehus-bornholm.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

  Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

  Følgende fra HVIDEHUS-BORNHOLM.DK har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:


  Solvej Poulsen (direktør og indehaver)

  Den dataansvarlige på hvidehus-bornholm.dk er Direktør Solvej Poulsen

  BESTILLING:
  Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med hvidehus-bornholm.dk indgås aftaler på: Dansk.

  BETALING:
  Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra hvidehus-bornholm.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 På www.hvidehus-bornholm.dk kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort og VisaDankort. Der tages ikke gebyr ved betaling på www.hvidehus-bornholm.dk.

  Aftalen anses for endeligt indgået, når ordren er blevet godkendt og betalingen er gennemført.

  FRAGT / FORSENDELSE:
  Hvis uheldet er ude, og vi pludselig opdager, at en vare alligevel ikke er på lager, i restordre eller ikke er en bestillingsvare, kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale nærmere. Vi foretager desværre ikke delleveringer.

  Vi leverer kun i Danmark.

  LEVERING:

  GRATIS fragt ved alle forsendelser
  GRATIS gaveindpakning som tilvalg

  Når du køber en vare hos hvidehus-bornholm.dk inden kl. 13.00 bliver varen afsendt samme dag. Der går  som hovedregel 2 arbejdsdage, inden du får varen leveret. Lørdag, søndag og helligdage betragter vi ikke som arbejdsdage.
   


  PAKKEPOST:
  Vi sender din vare med Post Danmark. 

  Vi leverer fragtfrit hele året rundt.

  Hos hvidehus-bornholm.dk har vi bytteservice i 45 dage. Ved ombytning, returnering eller reklamation skal du altid medsende købsbevis.

  RETURNER I SAMME STAND:
  Når du returnerer din vare, kan dette kun ske, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde inkl. emballage.

  STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR:
  (denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  KLIK HER FOR AT HENTE STANDARDFORTRYDELSESFORMULAREN

  Hvidehus-bornholm.dk 
  Randkløvevej 15,

  3751 Østermarie

  56470333

  info@hvidehus-bornholm.dk

  - Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer
  - Bestilt den (dato) modtaget den (dato)
  - Forbrugerens navn
  - Forbrugerens adresse
  - Forbrugerens underskrift
  - Dato

  FORTRYDELSESRET:

  Du har 45 dages fortrydelsesret, når du handler på hvidehus-bornholm.dk

  Fortrydelsesfristen udløber 45 dage efter den dag du;

  a) har modtaget din vare
  b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

   

  Du skal inden 45 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@hvidehus-bornholm.dk eller telefon 56470333. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

  Bruger du din fortrydelsesret, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen pr. post.


  Skyldes din returnering en fejl ved varen eller en fejl fra vores side, betaler vi selvfølgelig omkostningerne i forbindelse med returneringen.

  RETURNERING:
  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 45 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

  Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

  VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR:
  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
  Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
  Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
  For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN: (reklamationsret)
  Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

  Når du handler på hvidehus-bornholm.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

  KLIK HER FOR AT HENTE REKLAMATIONSFORMULAREN

  HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
  Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER:
  Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

  VAREN SENDES TIL:

  Hatte & Uld Naturligvis
  Hovedgade 25, Snogebæk
  3730 Nexø

  Mail: info@hvidehus-bornholm.dk

  Tlf: 21777092 

  VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS:
  Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

  Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE:
  Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:

  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden uDanmark

  HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE:
  Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til info@hvidehus-bornholm.dk.

  Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på
  ovenstående adresse.

  DINE OPLYSNINGER:
  Som registreret hos hvidehus-bornholm.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hvidehus-bornholm.dk via e-mail info@hvidehus-bornholm.dk

  KLAGE:
  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@hvidehus-bornholm.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

  Forbrugerklagenævnet
  www.forbrug.dk
  Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
  kfst@kfst.dk
  41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

  PERSONDATAPOLITIK:

  Hos hvidehus-bornholm.dk er vi opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle de personlige oplysninger, vi modtager. Vi arbejder derfor altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:

  • Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
  • Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
  • Vi lader det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev.
  • Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger hvidehus-bornholm.dk har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.